Det arme ar bestamt inte hur din profiltext amna kika ut:

Tankegang ar alltid bra, men praktiken hjalper snarare till att inlara sig nagot. Eftersom vill vi visa dig par exempel gallande hur en profiltext amna kika ut i noll fall och hur du kommer fram pa ett bra och humoristiskt metod. Nog ar du fortfarande osaker pa sjalva skapandet och inneha en sma guide till hands, hur du skapar sann text.

“Hej, sjalv heter Max, jag ar 25 ar gammal och kommer fran Bochum. Sjalv gar gallande universitetet och studerar dar. Sjalv vill utbilda kanna dig. Om du ar sugen kungen en cool och avslappnad kille, skriv en rad till mig sa kan vi inlara uppfatta varandra.”

Det ar enkom nagot trakigt med den arme texten. Du behover inte yppa ditt namn, det star redan i din profil! Samma sak galler forut din alder och, oh wonder, till och med din sate finns pa Tinder. Sa den arme profiltexten fyller bara luckor och skapar ingen information.

Att du gar gallande universitet kan namnas att du plugga dar, men ar i sjalva verket sjalvforklarande med tanke gallande att en 25-aring sallan ar forelasare. Aterigen, en fras som den i sjalva verket ej behover.

“sjalv vill traffa dig” ar en fran de mest retsam fraserna gallande en Tinder-profil. Vem vill du instruera heta Guadalajaran kvinnor kanna? Enbart all som laser den meningen? Verkligen vem som helst? Absolut utplana, den arme meningen ar jobbig, forekommer i varannan profil och ar overflodig!

En “cool, avslappnad kille” later mer som en man som ingen gumma egentligen vill dejta. Kvinnor behover inte killar, de behover man! Ett jambordig stort misslyckande ar forresten att anteckna som kvinna: “sjalv ar en riktig sotnos”. Hur sa ar du? En ollon? Ett liten gratt djur vars asyn troligen far dig att onska hoppa upp gallande en stol och skrika? Nix, blott tyvarr!

Och resten fran denna profiltext ar aven olamplig, trakig och overflodig. Logiskt sett lar ni kanna varandra nar en av er skriver det forsta meddelandet. Manga Tinder-profiler ar fyllda med just dessa ordfoljder. Meningar vars innehall helt enkelt ar tankt att fylla ett tomt svangrum med bokstaver. Du skulle aldrig plita: “Hej, det ar dagtid just nu. Det ar ljust ute.”

Ett bra foredome kungen en lyckad profiltext

Den harnast profiltexten visar hur det kan goras egendomlig. Den amna generera intresse, flisa ut fran mangden och samtidigt se till att den blir ihagkommen. Jomenvisst ar texten i sig jag ingen garanti pro framgang, men chanserna okar betydligt med en empatisk halsning.

Om du vill ses en av och till eftertanksam, naturalskande och passionerad frank som gillar att skapa mat ar det en bra anledning att skriva till undertecknad.

Oh jo, sjalv hoppas att du inte inneha nagot emot att jag alltid ser pa kvinnors nasor forst och huvudsak. Sjalv berattar garna varfor!

“Den arme profiltexten ar kreativt utformad och uppfyller viktiga kriterier forut att pakalla hag och nyfikenhet. Forst en halsning. For det andra ett foga skamt med en observation. For det tredje den lilla sjalvbeskrivningen, som avslojar tre karaktarsdrag kungen en stig. Skribenten ar forsiktig, naturnara och gillar att laga mat.

Sist kommer ett nagot forvirrande utsago, men som garanterat vacker nyfikenhet hos kvinnor. Alldenstund de flesta kvinnor tro att man forst ser pa rumpan, bysten eller enkom (atminstone ar det va manga pastar) ogonen. Men kungen nasan? Just arme kommer nyfikenheten att gnaga och lasaren vill veta baksida av underben det inneha med nasan att bega!

Rangordning i jamforelse

Matchning ar den viktigaste delen av Tinder. Du gor i sjalva verket inget annat an att titta pa foton och svepa till hoger (yikes) eller vanster (yikes). Du kan ta kontakt nar du har en matchning. Om du ar Platinum-medlem kan du till och med avsanda meddelanden till personer som inte har matchat dig.