Установа належить приватній інвестиційній холдинговій компанії ABH Holdings SA (ABHH). Головний офіс компанії знаходиться в Люксембурзі.

Декотрі банки вирішили не заморочуватися з відкриттям додаткових рахунків до карток чи накопичувальних депозитів. Вони просто сплачують хороший процент на залишок по звичайному картковому рахунку, заохочуючи тим клієнтів тримати на своїх картках вільні гроші. США та євро терміном 3 – 12 місяців пропонує вклад Прибутковий. На 1 місяць можна оформити лише Ощадний з вільним зняттям коштів. По закінченню строка дії договору кошти повертаються інвестору з прибутком. Через подачу заявки на вивід в особистому кабінеті він може самостійно вивести їх на свій рахунок у банку. Ми розробили для вас зручну сторінку банку АТ «Альфа-Банк» в Україні 🇺🇦.

Керуй грошима вільно в цифровому банку Sense SuperApp

В Ощадбанку при перевищенні місячного ліміту за кожну наступну операцію по видачі готівки потрібно буде сплатити комісію, яка становить 1.00 % від суми плюс 5 грн. Ощадбанк, Креді Агріколь, Укргазбанк, Райффайзен банк встановили найкращі умови. Також цікавими є умови Кредобанку та ПУМБ, проте при перевищенні місячного ліміту за кожну наступну операцію по видачі готівки потрібно буде сплатити комісію. В Кредобанку необхідно буде віддати 1.50 % від суми (мін. 20 грн), а у ПУМБ – 1.5 % від суми. ОТП банк і ПриватБанк знімають плату в розмірі 1.00 % від суми. Для зняття готівки краще підійде Картка для виплат ПриватБанку, проте в неї є суттєвий недолік – при нецільовому поповненні буде стягнена комісія в розмірі 0.50 % від суми. При відкритті «Вільного» процентна ставка фіксується на 6 місяців – аж до закінчення строку дії депозиту.

  • Укргазбанк бере комісію у розмірі 0.05 % від суми.
  • Прочитати правила надання послуг, подивитися відео-інструкції, також прочитати відгуки клієнтів, в тому числі залишити свій.
  • Згідно з даними Нацбанку України, банк увійшов в першу десятку фінансових установ України за обсягами актив, коштів юридичних і фізичних осіб та кредитного портфелю.
  • І навіть якщо ви загубите картку, або її хтось вкраде, до ваших грошей ніхто не дістанеться.
  • Це один з найнадійніших та найстійкіших банків країни.

Одним з перспективних напрямків вкладення коштів під відсотки є онлайн-кредитування. Падіння процентних ставок по депозитах (а вони останнім часом стають усе менш цікавими) змушує змінювати свої уявлення щодо напрямків можливих інвестицій.

Порівняння з конкурентами

Окрім пристойного відсотку на залишок, картки «КОКО КАРД» зручні тим, що дозволяють заробляти кешбек, роблячи покупки у вибраних категоріях, до 1000 гривень на місяць. Ідеться про так звані «накопичувальні рахунки», а також про кредитні картки, що дають хороший відсоток на залишок власних коштів.

дохідний сейф альфа банк

«Дохідний сейф» — це додатковий рахунок до дебетової картки White, Black або Graphite, за яким щомісяця нараховується дохід на залишок коштів. Поповнювати та знімати кошти можна 24/7 у додатку Sense SuperApp. Дохід нараховується на залишок коштів останнього дня місяця автоматично, враховуючи всі поповнення та кількість днів, коли кошти були на рахунку сейфа. Кошти захищені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. За платіжними картками від Кредобанку, Сенс банку, банку ПУМБ, Райффайзен банку і Ощадбанку Ви можете отримати гроші безплатно в будь-якому банкоматі.

Експерт з підбору

Її представництва функціонують також на території України, Кіпру, Великобританії, Росії, Нідерландів, Білорусі та Казахстану. Укрсиббанк та Укргазбанк мають найвищі відсотки серед головних конкурентів. Депозити населення в Sense Bank протягом року зменшились на 8.34 %. Зменшення залишків на поточних рахунках становило 27.41 %. Позичальник або окремий борговий інструмент характеризується найвищою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Тут ви можете дізнатися докладніше про банк, ознайомитися з його кредитними продуктами. Прочитати правила надання послуг, подивитися відео-інструкції, також прочитати відгуки клієнтів, в тому числі залишити свій.

Депозити

Гнучка система знижок — для власників пакетів послуг та для довгострокової оренди – чим довший строк, тим нижча вартість доби оренди. Доступ орендаря або його довіреної особи до сейфа забезпечується індивідуальним словом-паролем, двома ключами від сейфа. ВисновокSense bank пропонує конкурентні ставки у гривнях і середні – в іноземній валюті.

Ощадбанк бере комісію в розмірі 1.00 % плюс 5 грн, що при переказі 10 тис. Послуга надання в оренду індивідуального банківського сейфу надається на умовах Договору оренди, який укладається на необмежений строк. Строк оренди сейфу визначається в Договорі та становить до 732 днів. Клієнт має право на відмову від договору про надання банківської послуги, якщо таке право передбачено законом. Супровідні послуги, повязані із наданням послуг із залучення банківського вкладу (депозиту) – відсутні.

Депозити у Альфа-Банку

Це один з найнадійніших та найстійкіших банків країни. Згідно з даними Нацбанку України, банк увійшов в першу десятку фінансових установ України за обсягами актив, коштів юридичних і фізичних осіб та кредитного портфелю. У тому ж і його мінус – окрім як через інтернет-банк комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг його не поповнити. І якщо під рукою немає мобільного телефону чи комп’ютера, скористатися грошима з «Дохідного сейфу» теж не вийде. Укргазбанк бере комісію у розмірі 0.05 % від суми. Ефективні ставки депозитів на суму 100 тисяч гривень, % річних.

  • Ощадний пропонує вільне зняття та поповнення коштів, але проценти можуть бути змінені банком у будь-який момент.
  • Якщо картка блокується та перевипускається, рахунок «Дохідного сейфу» прив’яжеться до нової і буде доступний для користування.
  • Клієнт має право на відмову від договору про надання банківської послуги, якщо таке право передбачено законом.
  • США та євро терміном 3 – 12 місяців пропонує вклад Прибутковий.
  • І навіть якщо банк зменшуватиме процентні ставки по депозитах, ставка по такому рахунку залишається незмінною.

Фінансова установа є одним з найбільших комерційних банків України з міжнародним капіталом. Переглянути детальну інформацію про депозитний калькулятор. Альфа-Банк зареєстрований в Національному Банку України 5 жовтня 2011 року.

Накопичувальні рахунки та кредитки для зберігання вільних коштів

Гарантування вкладів на час воєнного стану – 100 %. Використовуючи сучасні онлайн-сервіси банк надає можливість терміновий кредит на картку оформити кредит онлайн, миттєві перекази коштів за мобільними номерами, користування сервісом “Дохідний сейф”.

дохідний сейф альфа банк

І навіть якщо банк зменшуватиме процентні ставки по депозитах, ставка по такому рахунку залишається незмінною. У цьому його безсумнівна перевага як рівняти з Банкою від monobank або іншими схожими рахунками «до запитання». Депозит «Вільний» від банку ПУМБ – це звичайний накопичувальний рахунок, який можна у будь-який час поповнити. С цього рахунку будь-коли можна зняти потрібну суму. Незнижувального залишку немає, тобто можна зняти з нього всі гроші, і за такої умови він продовжує діяти. ПриватБанк стягує плату в розмірі 1.00 % від суми за карткою Універсальна. Більш вигідною є Картка для виплат, що дозволяє отримувати гроші в усіх українських банках без комісії (з обмеженнями щодо джерел надходження коштів).

Тарифи банків

Найменш вигідно знімати кошти за картками від Сенс банк (безплатно – 2 рази на місяць). Так на карті залишаться тількі ті відділення, які можуть надати відповідну послугу. Індивідуальні (банківські) сейфи знаходяться в спеціально обладнаному приміщенні банку, яке обладнане електронним спостереженням і знаходиться під цілодобовою охороною. В усіх сегментах банківського ринку установа займає провідні позиції.

Деякі державні та європейські банки надають більші проценти. Головою правління призначено Вікторію Михайльо. Мабуть, найяскравіший приклад такого підходу – Форвард банк і його картка «КОКО КАРД». Якщо картка блокується та перевипускається, рахунок «Дохідного сейфу» прив’яжеться до нової і буде доступний для користування. Депозити Sense Bank в іноземній валюті збільшились на 7.29 %. Водночас залишки на поточних рахунках зменшились на 57.3 %, загалом на 313 млн доларів за рік.

Ми наведемо приклади тих та інших і розповімо, як ними користуватися. Клієнти ПриватБанку та Укрсиббанку можуть перерахувати кошти в інші банки за 0.50 % від суми. Вартість перерахунку коштів у Райффайзен банку становить 1.00 % плюс 5 грн. Грн на інший рахунок розмір комісії складе 105 грн. Клієнт має право в будь-який момент строку дії Договору ініціювати розірвання Договору шляхом подання заяви або листа в довільній формі. При цьому, надлишок орендної плати за час, що залишився до спливу визначеного Договором строку оренди клієнту не повертається.

дохідний сейф альфа банк

Найвищі відсотки у гривнях терміном на 1 – 12 місяців пропонує вклад Прибутковий. Ощадний пропонує вільне зняття та поповнення коштів, але проценти можуть бути змінені банком у будь-який момент. В Україні знову стають актуальними грошові вклади для фізичних осіб. Вони дозволяють не тільки вберегти заощадження від інфляції і крадіжки, терміновий кредит з поганою кредитною історією а й примножити їх, шляхом отримання пасивного доходу. Він був заснований в 1992 році і на даний момент входить в ТОП-5 найбільш надійних банків України. У нього безліч відділень в Києві та інших населених пунктах країни. Довіряти йому свої гроші можна без побоювання, адже він завжди виконує взяті на себе зобов’язання.