Swing by! – Sveriges forsta dejtingapp for Swingers, par och singlar!

Det finns idag ingen serios app i Sverige pro swingers dejting. De vanliga dejtingapparna kastar ut par nar dom ser att det inte ar en singel person som inneha kontot.

Efterfragan gallande en sadan har app ar stor, i genom vart swingers natverk har vi hort att detta ar ett problem som otaliga inneha. Vi har sett en frustration ovan att det ej finns en tydlig och hastig symbol, markning pa folk Tex fotlank att man ar swingers. Folk vill kunna spontan sammantrada, utan en skock krangel som att behova skrida in gallande hemsidor, racka en flort, vanta pa flort retur pro att sen klara av inleda notera till varandra.

En aning bakgrund om oss, vilka ar vi?

Vi ar ett helt vanligt ok kanske en aning onormalt par i 40 ars aldern:) Vi traffades pro ca 3 ar darefter. Vi hade bada varit gifta i ovanfor 20 ar och har bada barnunge, sa vi skulle bara traffa och alska med helt spartanskt, ingen av oss ville ha ett forhallande. Men sa blev det ej sann:) Efter nagon manad sa vi till varandra att vi var alskande och sa var det kort nu varenda vi ett par. Men bada ville fortga alska med andra det varenda vi overens ifall fran borma. Vi ar bada Swingers sedan tidigare till och fran i ca 20 ar. Vi ar bada heltidsarbetande foraldrar och lever ett varannan vecka liv som Swingers. Henrik och jag ar aven sarbos, vilket passar oss perfekt.

Sa hur borjade det hela?

Jo en som sa satt jag och Henrik och pratade kungen altanen om dejter overlag, sjalv hade pa dagen haft en vaninna gallande pahalsning som skulle ga pa dejt gallande kvallen. Hon var helt klar och redo att kuska nar han stallde in. Hon blev saklart lag men samt missnojd, hon ville ju skrida pa dejt. Enar anser sjalv till Henrik, vi borde skapa en app forut allihopa att klara av spontanmotas, Hur flertal ganger har inte vi suttit i en annan stad och kant att genast vill vi ha roligt med ett annat par, singelkvinna eller singelman? Att ga in kungen alla communitys som vi ar medlemmar kungen genererar nej inga spontantraffar.

Sagt och gjort eftertradande dag borjade vi kolla upp apputvecklare, asianladyonline dejting webbplats Г¶versyn ringde runt till manga och bokade moten. Efter lite bakgrundskontroller av apputvecklare sa bestamde vi oss pro ett foretag i Linkoping. Samtidigt anmalde vi oss till Draknastet i Sodermanland blott for att lite ett hum ifall vad foretagsledare kunde alska en sadan har ide.

En vaninna sa pa rak arm nar jag berattade hur sa vi skulle producera, sjalv vill besta med, jag kan skrida in som en investerare ??

Tvenne veckor senare varenda det dax for Draknastet och vi hade absolut fatt det forsta utkastet kungen hur appen skulle kika ut, vi korde igang powerpointen och korde fran vara hjartan. Nar presentationen var slut ville all Drakar investera i appen:) Detta var forsta gangen sen utslag startade Draknastet som domslut hade velat skrida in som investerare i nagot, forut hade de enbart erbjudit feedback i form fran epok. Helt sjukt tankte vi, Wow!!

Sa, sa fick det bli 4 investerare till och en folksamling gratis timmar med en forsvarare. Genast var det enbart att tuta och ratta ingen atervando. Vi jobbade med vara vanliga goromal gallande dagtid, varje kvall satt vi i utbildningar via nyforetagarcentrum. Laka hosten och vintern, vi Laste kungen och larde oss hur man ska bedriva ett AB. Varken sjalv eller Henrik har gjort nagot sadant arme for ett tag sedan.

Vi hade moten veckovis och stundom dagligen med apputveklaren, vi akte till Linkoping kungen helger for att ha moten. Appen fortsattes att utvecklas och vi fick tillslut testkora den, nar vi tyckte den var som vi onskade sa varenda det dax for en kontroll av apple och google.

Vi hade hort att apple hade skarpt avta regler for appar med sexuellt innanmate sa vi varje en aning nervosa. Sa i mellandagarna skickades appen in pro granskning, och google godkande den snabbt, men apple nekade den!! Herregud vilken magsopa, vi som hade lagt ner alla vara besparingar i denna app och tillika lanade medel, hur amna vi skapa nu??

Men med bistand av utvecklarna sa andrade vi en aning texter, dartill att jag och Henrik satt och skrev fram och aterkomst med apples granskningskommission. Nar utslag efter flera dagars skrivande forstod varan app och att vi varje helt vanliga arbetande manniskor som har lagt ner laka var ande i detta sa blev vi tillslut godkanda.

Tararna sprutade, jaaaa nu kor vi. Sa genast har appen varit igang sen mitten gallande Januari och vi inneha redan kvar 200 kunder vilket vi tycker ar helt lysande. Vi har utvecklat en app Swing by, som amna fungera som ett redskap forut swingers att kunna sammantrada. Vi vill att vara medlemmar ej enbart amna klara av ha planerade moten utan att aven kunna spontanmotas. Appen ar samt vara avsedd pro singel killar och tjejer som soker kontakt, och aven ovriga sexuella laggningar. ( tex gay och trannsexuella) Varje medlemspar skapar en koncis profil dar man kan specificera hur sa man gillar och hur sa man soker. Man far tyvarr ej ha nagot naket pa sin profilbild, da apple granskar appen spann varje uppdatering. Men i chattar far man langa vilka bilder man vill.

Brukare fran appen kommer med handrackning fran en karta klara av se pins pa ovriga medlemmar som har gjort sig tillgangliga att synas i appen, Man kan narsomhelst justera sin status ifall och nar man soker kontakt. All i swingersvarlden vet vikten fran sekretess och att ett icke ar ett icke, vill man blott samlas pa en kemidejt ar det helt ok. Innan man valjer att visa sin flamingo gallande kartan sa amna man via filtrering kora vilka man vill visa sig pro, tex visa undertecknad forut par i narheten, singelkillar, singeltjejer, tex singeltjejen ska besta bi, killen ska vilja besta med pa trekant etc. De ni ser gallande kartan har aktivt sjalva valt att gora sig synliga dar. NI far alltsa enbart upp personer gallande kartan som soker samma som ni.

Man kan samt presentera kopplade konton gallande sin profil, Tex till bc, sdc, hemligg etc. “Potentialen med Swing by okar ikapp med antalet brukare. Ju fler vi ar desto battre blir upplevelsen.

Exempel: Ett par ater bjudning och vill pricka ett annat par, gar ut kungen appen kollar om det finns nagra i narheten, man inneha valt att man vill producera sig personligen synlig. Dar finns en chattfunktion (gallande flamingon) dar kan man sporja om man vill ses genast. Det finns inga liknande appar idag pro swingers eller sexuella kontakter, det finns hemsidor ganska hemligg, bc, ds men dessa uppfyller inte gallande nagot vis likadan funktion enar du ej kan plocka direktkontakt och fa till snabba moten.