Test fran Victoria Milan – arme ar omdomet

Victoria Milan ar en blad som riktar sig sarskilt till personer som vill ha ett tillfalligt aventyr. Pa just det sattet ar sidan ej unik – det finns mangder med sidor som erbjuder likadan mojligheter till snabba traffar.

Vi ville dock utprova och kika rent vanligtvis hur bra Victoria Milan fungerar forut folk i Sverige. Vi var ocksa nyfikna gallande hur den arme sidan ar jamfort med andra etablerade sidor som exempelvis Swipe-Affair.

Vilka ar anvandarna?

En fran de mer betydelsefulla aspekterna kungen en dejtingsida ar hur massa som anvander sig av den. Enligt Victoria Milan sjalva har de omkring 6,7 miljoner konsument. Dock kan man inte kika hur otaliga som ar aktiva kungen sidan i nagot specifikt intention.

Genast ar det ja inte bara antalet konsument som ar viktigt for en dejtingsida och de i sig visar inte hur stora chanserna ar att du hittar nagon att ha ett aventyr med. Det som ar an viktigare ar hur forhallandet ser ut mellan antalet kvinnor och hanar gallande sidan. Och det varje just har det hela ar en aning skevt gallande Victoria Milan.

I medeltal ar det betydligt fler hanar an kvinnor pa sidan. Det innebar att om du ar man och letar efter nagon att ha ett karleksmote med, enar inneha du rejalt med maktkamp. Man behover knappast framhava att chanserna darmed minskar en segment for att du ska hitta nagon. Sarskilt galler detta ifall du ar ute efter en brud som ar gallande nagot speciellt metod eller tycker ifall synonym prylar som du.

Hos sidor som Swipe-Affair ar anvandarna visserligen farre, men fordelningen mellan hanar och kvinnor ar betydligt jamnare. Pa sa vis blir det massor roligare arme for all parter, bade manliga och kvinnliga.

Priser och Betalningssystem

Vissa funktioner hos Victoria Milan ar gratis, men det finns en oskadd segment som maste lasas upp. Det som ar mindre bra ar att du maste betala en klumpsumma i forvag. Och kungen sa metod ges de foga mojligheter att studera sidan for att kika ifall den passar dig eller inte.

Istallet ar det tankt att du ska ska hoppas pa det basta och slang dig in kungen sidan direkt. Och sedan spelar ingen roll hur sa du tycker ifall sidan eller om du na malet fa kontakt med nagon eller inte. Du ar fast med din prenumeration tills den loper ut. Sa risken finns att du kommer spendera en massa pengar helt i onodan.

Om du istallet anvander dig av Swipe-Affair registrerar du dig gallande sidan for en speciell period som du sjalv valjer. Aven erbjuder de en prova-pa-period. Pa sa satt far du tillfalle att testa sidan och vad som finns dar innan du bestammer dig pro att lagga pengar kungen en eventuell prenumeration.

Kontakt med andra konsument gallande sidan

Forut att klara av utprova systemet gallande ett adekvat fason skapade vi manliga profiler forut att komma i kontakt med andra konsument. Just som vi misstankt var det svart att hitta kvinnor som besvarade vara meddelanden. Tveklost berodde detta gallande att de kvinnor som fanns gallande sidan var helt oversvammade fran meddelande. Inte onormalt att de hade svart att kora och vraka och veta vilka meddelanden de skulle svara.

Till sist lyckades vi anda atnjuta kontakt med nagra kvinnor som tydligen anda bestamde sig for att replikera oss. Det arme rann dock ut i sanden typ fartfyllt. Kvinnorna verkade ej ta vara meddelanden sarskilt seriost. Och de svarade oftast likgiltigt och oengagerat.

Sa samtalen varade inte speciellt lange. Som mest lyckades vi lite ett par besked, sen dog samtalet helt. Sa kungen den arme sidan kom vi inte sarskilt fjarran alls, inte ens nar det handlade ifall att kommunicera med nagon.

Med Swipe-Affair hade vi en helt annan upplevelse. Vi hittade matchningar ganska genast bland kvinnorna. Och de flesta passade in pa det vi varje ute efter. Nar vi skrev till dem svarade de aktivt och varje nyfikna.

Trygghet och Integritet

Det ar angelaget att kazakh vackra kvinnor klara av uppfatta sig saker gallande en dejtingsida, speciellt ifall du ar dam och vill ha en rorelse i skymundan. Pa Victoria Milan ser man dock ej sa jatte- nar det kommer till sakerheten. For det forsta uppmuntrar de ej till att man amna inrapportera sitt riktiga namn eller e-postadress.

Man kanske kan tycka att detta borde besta bra forut sakerheten, ingen vet ju vem man ar, men detta leder aven till en oskadd vikt andra problem. Ifall man far problem med nagon anvandare kan de som driver sidan inte mildra dig. Och kvinnliga anvandare nog helt enkelt ej vill klaffa traff med nagon som helt inneha dolt sin identitet.

Kungen Swipe-Affair daremot ser de helst att du uppger vem du ar. Gallande sa forstandig kan de andra anvandarna se att du ar en sakra och saker person. Man behover knappt tala om att detta ger en mer avslappnad stamning. Det innebar darutover att kvinnor ej drar sig forut att ta kontakt med dig.

En annat storig faktum hos Victoria Milan ar att de inte raderar din profil nar du avslutar din prenumeration. Den finns kvar dar avsluta tills du kontaktar foretaget och tar dig igenom en snarigt procedur forut att utplana profilen.

Detta ar det sista man vill ifall man ar ute efter en diskret affar. Ju langre din profil finns kvar utan att du ens vill det, desto storre ar risken att nagon kommer gallande dig. Gallande sa fason kanns det inte alls bra att forbruka sig av den har sidan.

Slutligt Omdome

Sa hur fungerar da Victoria Milan som dejtingsida pro de svenskar som ar ute efter en mer tillfallig bekantskap? Visst, den ar inte den allra samsta sidan dar ute, men den hamnar heller ej sarskilt hogt pa topplistan. Det finns en oskadd hop detaljer de maste ta av med innan den har sidan kanns saker och lamplig att konsumera.

Darutover ar sidan en aning forryckt nar det galler vilka som anvander den. Att det ar sa massa fler man har kan kannas lite olustigt pro kvinnor. Och mannen a sin blad kan ha himla tufft att ens ga bra ringa en chat med en kvinna.