Varfor har jag ingen lust till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar daligt bada tva av det som sker

Det jag undrar ovan kanns pinsamt att samspraka med nagon om sa sjalv hoppas att ni kan hjalpa undertecknad med detta.

Jag ar tjej och karna problem ar att jag inte har nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat stundtals nar jag ar personligen men aldrig nar uppsyn pojkvan finns i narheten. Min pojkvan har alltid varit galen i sex, men forut uppsyn del inneha det aldrig kants speciellt relevant. Kanske beror det gallande att jag stadse haft svar att lite orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Jag tycker jattemycket ifall min frank. Har aldrig kant forut nagon annan som sjalv kanner forut honom. Men sjalv kan inte slappna av nar vi inneha sex. Vi har ungefar aldrig sex med varandra och de lite ganger det hander sa ar det stadse alldenstund sjalv kanner undertecknad pressad till det. Sjalv vet att min kille hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat pro mej. Han brukade tidigare vaga undertecknad med sitt ex och sjalv brukar grubbla kungen det emellanat.

Vi inneha pratat med varanda flera ganger om att vi maste vara en aning pahittigare nar det galler sex. Att idas plocka initiativ, utprova nya grej och sa framat. Men det blir liksom aldrig fran. Det stannar stadse vid pratet ungerska heta kvinnor. Alltemellanat slutar det ocksa i brak och i att vi somnar gallande varje blad om sangen istallet pro att alska med.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far inte fortsatta sa har. Men tillika om vi skulle ha sex oftare sa inneha sjalv fortfarande mina problem kvar. Hur kan jag kannna sexlust och baksida av underben kan sjalv foreta for att lite orgasm lattare? Amna jag skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar avsevart mojligt att samt detta paverkat din lust negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv inneha blivit till ett problem som tar pa er relation. I och med att ni har pratat med varandra sa flera ganger utan att ni kommit vidare sa antagande sjalv att det ar bra ifall ni sallskap tala med nagon professionell, till foredome en kurator bred en sex- och samlevnadsmottagning. ifall ni bor i en stor stad sa finns det sannolikt en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att konversera med nagon ifall detta. Tank enar gallande att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer ej att baxna ovan nagot som du tar upp med de. Kann dig riskfri med det.

Det ar svar att ge ett bra replik arme, eftersom det inte gar stalla motfragor till dig. Kanske kommer du inte att uppfatta igen dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan kontemplera framat runtom.

Till att initiera med ar det bra att erinra att sexlusten ej ar stadigvarande utan att den varierar under livet, utan att det behover forekomma nagon djupare orsak till detta. Kanske ar man i en period i livet da man inneha fullt upp med annat och ej hinner reflektera sa massor pa sex. Kanske prioriterar man andra foremal istallet. Sexlusten kan samt paverkas negativt fran stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall samt p-piller. Du kan be din barnmorska att atnjuta testa ett annat p-piller sa kan du i allihopa fall utesluta detta. Men samt annat kan ha betydelse. Till foredome sa kan en stark onskan om ett “bra sexliv” ha motsatt effekt. Man satter stor press pa sig personligen och tankarna far omkring i huvuder istallet pro att enkom bidra sig han och folja sin begarelse. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forra flickvan i begynnelse fran ert karleksforbindelse. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din kille beskriver som “superbra sexliv”.